EEN BOOT HUREN: ALLEEN MAAR VOORDELEN

Hoe aantrekkelijk het ook klinkt om een boot te bezitten, vaak is het niet heel lonend. De boot ligt namelijk het grootste deel van het jaar in de winterstalling. Kosten voor onderhoud en vaste lasten lopen door, terwijl je niet met de boot vaart. Een boot huren biedt dan uitkomst. Een boot huren bij een particulier betekent ervaren wat het is om een eigen boot te bezitten.  

EEN EIGEN BOOT: EEN HELE INVESTERING

De aanschaf van een boot. Een droom voor velen, maar bedenk voor de aankoop goed waar je in investeert. Er komen nogal wat zaken bij kijken. Houdt rekening met onderhoudskosten, stalling, vaste lasten, maar ook onvoorziene kostenposten. Beschadigingen of kapotte onderdelen zullen gerepareerd of vervangen moeten worden. Kortom, door te investeren in een boot zal je ook de nadelen op de koop toe moeten nemen.  

BOOT HUREN VAN EEN PARTICULIER

Een boot kopen hoeft tegenwoordig niet altijd meer. Veel booteigenaren bieden hun boot te huur aan op momenten dat zij er zelf niet op varen. Een soort Airbnb, maar dan voor boten. Zo hebben bootbezitters en huurders er beiden profijt van. Een boot huren bij een particulier kan via verschillende online bemiddelaars. Een vaarbewijs is zelfs in veel gevallen niet nodig. Een boot huren op vakantie, maar zonder al te veel gedoe of hoogoplopende bijkomende kosten.  

BOOT HUREN KAN OVERAL MET WIE DAN OOK 

Zowel in binnen- als buitenland zijn er genoeg bootbezitters die hun boot of sloep voor een bepaalde tijd aanbieden. Voor de sportieve buitenmens zijn er actieve vaarvakanties of dagjes uit in Friesland of Zeeland. Liever wat verder weg? Ga op culturele vaartocht in het buitenland. Van een boot huren in Dubrovnik – een havenstad in Kroatië – zal je absoluut geen spijt krijgen. Een lekker luie zonvakantie aan boord van een sloep kan natuurlijk ook. Met vrienden, het hele gezin of romantisch met je partner. Vanaf het water mooie gebieden ontdekken is het mooiste wat er is.  

1 comment

    Hi, this is a comment. To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard. Commenter avatars come from Gravatar.

    A WordPress Commenter | 2 years ago Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *